Tevreden over uw buurt?

Wonen in een goed huis, tegen een betaalbare huur in een leuke straat of wijk. Dat willen wij als huurder toch allemaal.

Dat uw huis goed onderhouden wordt is niet alleen een taak van De Bouwvereniging, maar ook een beetje voor uzelf.

Dat de huur betaalbaar is en blijft is een taak van de Huurdersvereniging in overleg met de Bouwvereniging of een andere verhuurder.

Dat uw straat of wijk er leuk uitziet is een taak van de Gemeente, maar… sinds de invoering van het Betere Buurtfonds ook een taak van u als huurder.

Daarvoor heeft De Bouwvereniging een jaarlijks budget beschikbaar van 80.000 euro.

Heeft u een goed idee om de leefbaarheid in uw straat of wijk te verbeteren ga dan naar de site van De Bouwvereniging toe en klik op de link Betere Buurtfonds c.q. Leefbaarheidsfonds.

Op die site kunt u alles nalezen hoe u als straat of buurt in aanmerking kan komen voor een bijdrage van uw idee om de leefbaarheid in uw straat of wijk te verbeteren.

Ook vindt u daar het invulformulier.

Let wel het moet wel een GEZAMENLIJKE aanvraag zijn!

Voor dit jaar is het nog mogelijk om een aanvraag in te dienen en anders moet u wachten tot het nieuwe jaar. Want ook dan is waarschijnlijk eenzelfde bedrag beschikbaar.

Maar u kunt te allen tijde ook contact met ons opnemen, hetzij telefonisch of via ons mailadres hvh@huurdersverenigingharlingen.nl