Wisseling van de wacht

Beste leden,

Mijn naam is Sylvia Pouw en zoals de meeste van uw wel zullen weten ben ik vanaf de oprichting voorzitter van de nieuwe Huurdersraad.
Dit doe ik met veel liefde en plezier.
Maar toch moet ik u mededelen dat ik vanaf 1 januari 2017 mijn functie als voorzitter heb neergelegd.
Ik zal het bij deze uitleggen waarom.

Naast mijn functie als voorzitter houd ik mij ook bezig met bestaande en nieuw te vormen bewonerscommissies.

Sylvia Pouw

In het begin was dat nog ziet zo veelomvattend, maar met de komst van meer commissies brengt dat wel meer werkzaamheden met zich mee. Maar ook als voorzitter kreeg en krijg ik het steeds drukker en dan gaat het ene ten koste van het andere. En dat is ook niet de bedoeling.Dan moet je voor jezelf keuzes maken om goed te kunnen en te blijven functioneren.

Die keus heb ik inmiddels gemaakt en blijf met ingang van het nieuwe jaar binnen het bestuur verantwoordelijk voor de bestaande en nieuw te vormen bewonerscommissies.

Aan Laurens Posthumus – terug van weggeweest en inmiddels lid van de Huurdersraad – heb ik gevraagd of hij bereid was het voorzitterschap op zich te nemen. Na kort beraad heeft hij daarin toegestemd.

Voor de meeste van u is hij geen onbekende, want van de oude huurdersvereniging was hij jarenlang voorzitter en secretaris.

Voor alle bewonerscommissieszaken kunt u mailen naar: bewonerscommissieshvh@gmail.com.

Sylvia Pouw bestuurslid, bewonerscommissies